Op donderdag 16 januari mochten wij de Award voor de Deloitte Fast 50 in ontvangst nemen.

Afgelopen jaar werd Soulve Innovations met haar platform MediMapp genomineerd als een van de snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Soulve is een van de weinige bedrijven in de lijst die zich richt op de gezondheidszorg, wat de award extra bijzonder maakt.

CEO Vincent Schot: “Deze award is een bevestiging en extra motivatie voor ons om hard te blijven werken voor onze missie; toegankelijke en transparante zorg voor iedereen. Het is juist mooi dat wij, als bedrijf dat zich richt op de gezondheidszorg, dit soort groei kunnen laten zien. Voor ons is het van belang dat de relatie tussen patiënt en zorgverlener steeds verder ondersteund worden met digitale toepassingen. Samen met onze bijzondere klanten brengen wij dit dagelijks in de praktijk.”

Soulve Innovations mag een mooie 48e plaats innemen.