Luister 7 mei naar de livestream van het Mobile Healthcare Innovation Café: ‘Zorgtransformatie’

‘Zorgtransformatie’ is het thema voor het 3e Mobile Healthcare Innovation Café, wat plaatsvindt op donderdag 7 mei om 14.30 uur. Gedurende deze uitzending worden technologische en sociale innovaties besproken die bijdragen aan het bereiken van missies rondom maatschappelijke thema’s en gezondheidszorg.

Om grote stappen te kunnen zetten moeten krachten worden gebundeld. Guido van den Broek (CMIO en hoofdhals-chirurg en het Radboud Universitair Medisch Centrum) en Vincent Schot (CEO van Soulve Innovations en founder van MediMapp) zijn in dit congres virtueel te gast en spreken over digitalisering van de zorg en hoe we positief om kunnen gaan met de grote hoeveelheden aan zorgdata. Een goede integratie van e-health waarborgt de ontzorging van zorgverleners en helpt bij een goede doorstroming van de reguliere zorg.

Wij kijken uit naar een virtuele ontmoeting tijdens deze livestream.

Mis het niet en kijk op donderdag 7 mei om 14.30 uur live mee!

Inschrijven kan via deze link.