Videoconsult in MediMapp
met één druk op de knop

 

MediMapp maakt het mogelijk om videoconsulten direct vanuit de applicatie te starten. Waar veel patiënten nu nog per email een specifieke uitnodigingslink ontvangen, komen zij met MediMapp eenvoudig met één druk op de knop in de virtuele wachtkamer, waarna hun videoconsult begint. Op die manier hebben zowel zorgverlener als patiënt tijdens het videoconsult inzage in het volledige zorgtraject en alle persoonlijke gegevens.

Nu veel afspraken op poli’s worden vervangen door videoconsulten, is de toegankelijkheid hiervan extra relevant. Om deze reden is MediMapp de samenwerking aangegaan met Webcamconsult. Deze Webcamconsult applicatie maakt gebruik van de nieuwste technologieën en maakt digitale adviesgesprekken via webcam mogelijk. In MediMapp gebeurt dit zonder dat hier extra software voor nodig is.

De MediMapp portal telt binnen het LUMC circa 30.000 gebruikers op jaarbasis en binnen deze groep kan er voor de aangesloten poliklinieken gebruik gemaakt worden van webcamconsult. Het LUMC maakt hier reeds gebruik van. Ook het Jeroen Bosch Ziekenhuis zet in op videoconsulten en maakt dit zeer binnenkort onderdeel van haar patiëntenportaal.

“Het unieke aan MediMapp is dat het de zorgverlener in staat stelt om waardevolle e-health tools te koppelen en automatisch op het juiste moment aan te bieden. Door de eenvoud helpt het de adoptie vanuit de patiënt en ontlast het de zorgverlener. Samen met een persoonlijke inzage in het zorgtraject, creëer je een ultieme patiëntbeleving en breng je patiënt en zorgverlener dichter bij elkaar.” Aldus Simon de Waal, product owner bij MediMapp.

MediMapp Videoconsult - Gesprek B_

Kan dit ook voor mijn zorginstelling?

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op over de mogelijkheden.