Terugblik MediTopp: hoogtepunten en behind the scenes

Op 14 mei vond de eerste partnerbijeenkomst van MediMapp plaats: de MediTopp. Gedurende deze middag werden onze klanten in de gelegenheid gesteld mee te praten over de toekomst van MediMapp en de ins and outs van het nieuwste product MediMapp Analytics te ervaren. Wij blikken terug op een enerverende en energieke middag! 

Het was de eerste keer dat de zorginstellingen die bij MediMapp zijn aangesloten elkaar spraken. Dit gebeurde in break-out sessies. Een gedurfde stap, maar met succes. De brainstormsessies hebben geleid tot interessante, verdere input voor MediMapp. MediMapp vindt het van groot belang dat deze input wordt gehoord.

Kijkje achter de schermen:

Niet alleen kregen MediMapp partners een live demo van MediMapp Analytics te zien, ook illustreerde Arjan Buist (manager BI & Analytics in het Radboudumc) zijn ervaringen en bevindingen van het product. Ook legde Arjan Buist uit hoe Analytics de bestaande Business Intelligence versterkt.

Bekijk onder aan dit bericht de presentatie van Arjan Buist

MediTopp behind the scenes (2)

MediMapp zal in de toekomst meerdere partner evenementen per jaar gaan organiseren. Tijdens deze bijeenkomsten zal er voldoende ruimte zijn voor feedback vanuit onze partners en terugkoppeling op suggesties. Daarnaast zal MediMapp haar plannen en roadmaps bespreken en worden er sneak previews gepresenteerd van de allernieuwste opties en producten. 


De datum van de volgende MediTopp is al geprikt, deze zal plaatsvinden op 8 oktober. Wij zien ernaar uit iedereen dan op ons (nieuwe) kantoor te mogen verwelkomen.


Zet dus 8 oktober alvast in je agenda!

Liever de gehele MediMapp Analytics presentatie bekijken?

Vul hieronder je e-mail adres in en ontvang de unieke link!