Belangrijke patiëntenvoorlichting altijd automatisch in MediMapp

MediMapp integreert met het cms van de website

MediMapp integreert met het content management systeem (cms) van je zorginstelling. Er ontstaat daardoor een herkenbaar beeld voor iedere patiënt. Op deze manier hoeft de communicatieafdeling van de zorgorganisatie niet op allerlei plekken informatie bij te werken, maar wordt deze real-time geupdate in MediMapp.

Waarom deze integratie?

Bij MediMapp werken wij vanuit het principe dat het systeem zoveel mogelijk gebruiksgemak oplevert. Het moet ervoor zorgen dat het gebruiksgemak optimaal is zonder inmenging of handmatige updates. Een van de zaken om dit voor elkaar te krijgen is door een koppeling te maken met bestaande processen en tools. Op deze manier creëer je één voordeur voor al je e-health en vergemakkelijk je de toegang voor alle patiënten.

Het bijhouden van up to date informatie kan voor een communicatie afdelingen van een zorgorganisatie veel tijd in beslag nemen. Doordat op veel verschillende plekken informatie moet worden bijgewerkt, kan foutgevoeligheid of dubbele informatie ontstaan.

MediMapp laat alleen informatie zien die voor die specifieke patiënt relevant is. Dus altijd de juiste informatie op het juiste moment voor iedere patiënt. Bijvoorbeeld, een niet-rokende patiënt ontvangt geen informatie over complicaties behorende bij roken.

MediMapp integreert met diverse soorten cms waaronder GX Software, Bitfactory en Drupal. De integratie met Kentico is onderweg.

Door MediMapp te integreren met je cms ontstaan de volgende voordelen:

  • Eenvoudig beheer doordat er vanuit één bronsysteem wordt gewerkt
  • Voorlichting personaliseren op basis van klinische parameters
  • Hogere therapietrouw en beter voorbereide en geïnformeerde patiënten 
  • Tijdbesparend voor zorginstellingen/communicatie afdelingen
  • Vermindert foutgevoeligheid en dubbele informatie, eenheid in communicatie naar patiënt
  • Lage beheerskosten en hoge patiënttevredenheid

De integratie met het cms van je zorgorganisatie is een kortlopend traject en geeft voordelen op de lange termijn.

Ook geïnteresseerd? Klik hier.