Skip to content

Wilt u meepraten over digitalisering in de zorg?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Wilt u meepraten over digitalisering in de zorg?

MediTopp: samen met 10+ partners in gesprek over de toekomstige Roadmap

We praten onze klanten graag bij tijdens de MediTopp, maar nog belangrijker: daardoor kunnen zij, samen met ons, bijdragen aan de ontwikkeling van het product MediMapp. Strategisch adviseur David Einerhand legt het uit: “Wat we regelmatig horen in de commerciële eHealth wereld is dat bedrijven minder doen aan opvolging, of het bieden van support. MediMapp pakt het anders aan en betrekt klanten bij het proces als partners; er is veel ruimte voor flexibiliteit en groei. We zetten onze klanten bij elkaar en praten samen over ons product.”

Ook kunnen klanten, of partners, zoals we hen liever noemen, bij andere partners van MediMapp opvragen hoe het proces bij hen verloopt en ervaringen uitwisselen. Dat bracht ons op het idee om de MediMapp Community in het leven te roepen tijdens de MediTopp; iedere partner krijgt zo een warm netwerk van andere MediMapp partners.

meditopp 2021

MediMapp Community

De MediMapp Community is bestemd voor iedereen die graag betrokken wil zijn bij de transitie naar digitalisering en daarmee de kwaliteit van de zorg wil verbeteren. Onze klanten zijn onze partners en als partner kunt u deelnemen aan de MediMapp Community. MediMapp heeft inmiddels al 19 zorginstellingen als partner. Geïnteresseerden zijn echter ook zeer welkom. Wij hopen dan ook dat u aanwezig kunt zijn met een eigen delegatie. De MediMapp Community wordt, door de grotere variatie aan kennis en het uitgebreide netwerk, alsmaar groter en sterker. Dat wilt u niet missen.

“Iedereen die MediMapp gebruikt heeft er profijt van. Als we die bevindingen met elkaar delen wordt die waarde nog groter. Daarom geloven we in een hechte MediMapp Community.”

- David Einerhand, Strategisch Adviseur Soulve Innovations

De MediTopp zal uitgebreid ingaan op de Roadmap van de volgende MediMapp-producten: het self-service product, MediMapp Care Pathways, MediMapp Portal en vooral MediMapp Shared Care.

MediMapp Shared Care

“In een zorglandschap dat volledig interoperabel probeert te worden en waar alles met elkaar moet kunnen communiceren, hebben we nu een product in ontwikkeling dat dit mogelijk maakt,” zegt David. Zo hoort u tijdens de MediTopp hoe het langverwachte MediMapp Shared Care functioneert.”

MediMapp Shared Care is een uitbreiding van MediMapp Pathway en wordt gebruikt voor een zorgtraject waarbij de patiënt zorg ontvangt van meerdere zorgverleners. MediMapp Shared Care heeft een real-time koppeling met meerdere EPD’s. Hierdoor wordt de tijdlijn van de patiënt verrijkt met al zijn afspraken van meerdere zorginstellingen. De patiënt en zorgverlener zien MediMapp Shared Care in hun eigen beveiligde omgeving. Door de real-time koppeling met meerdere EPD’s is de informatie in MediMapp Shared Care altijd actueel, persoonlijk en relevant.

Met MediMapp Shared Care kijken we nu al weer verder. We zijn een volgende fase gestart, waarbij er inzage komt in een geïntegreerd medisch dossier waarbij zorgverleners via het EPD relevante elementen kunnen inzien die vanuit meerdere zorginstellingen komen. Hoe dit werkt zal worden besproken in de MediTopp en uiteraard kunt u uw mening dan ook delen met ons team. Momenteel is de pilot tussen Radboudumc en CWZ gestart.

MediMapp Analytics & API

“Tijdens de MediTopp zal ook meer verteld worden over de MediMapp API. De MediMapp API geeft Business Intelligence afdelingen de mogelijkheid om MediMapp zorgpad data te ontvangen. Hoe dat precies werkt en wat je ermee kunt doen komt aan bod,” zegt Anna Geraedts, Research & Development Manager bij Soulve Innovations. De API is momenteel in verschillende zorginstellingen werkzaam; daar zou u vragen over kunnen stellen.

Meditopp 2021

De MediMapp Product Suite

David: “We hebben heel erg gefocust op Care Pathways, maar we zijn natuurlijk een compleet platform met meerdere producten. Die producten samen noemen we de Product Suite. Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering, dus we zijn ook bezig met aanvullende producten als de self-service, maar in de grote lijnen is de Product Suite de vorm die we aan willen nemen. In het ideale geval fungeert MediMapp als een marketplace, waarbij applicaties zoals Medify en WebCamConsult zijn geïntegreerd. De Product Suite is af en daarmee zien we MediMapp een enterprise-product worden.”

De grootste milestones worden dus besproken in de MediTopp én u krijgt de kans uw input te geven.

Wilt u dit ook niet missen? Meld u zich dan aan voor de MediTopp op 14 oktober 2021.

Vaker updates ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in ontvang regelmatig nieuwe updates in je mailbox.